Watersport

Uw startpagina op het internet | Watersport | Nederland

Reclame

Zeilkleding

Zeilkleding
 • Zeilkleding - 's hertogenbosch Wellicht bent u niet eerder in onze winkel geweest en kent u ons alleen van onze webwinkel, www.zeilkleding.nl. Hoewel wij zeer veel aandacht besteden aan onze webwinkel willen wij u toch laten zien dat wij naast de webwinkel reeds sinds 1911 een 'normale' winkel in 's-Hertogenbosch hebben waar wij vanaf voor 1930 zeilkleding verkopen.

Verzekeringen

Bedrijven gespecialiseerd in het verzekeren van boten etc
 • Dna adviesgroep - Rotterdam DNA Yachtinsurance biedt u de verzekeringsvergelijker. Hier kunt u binnen enkele minuten premies en voorwaarden vergelijken van de verzekeraars waar wij zaken mee doen. Wilt u uw pleziervaartuig verzekeren tegen diefstal, schade door slecht weer of een aanvaring in de haven? Of alleen voor schade die u aan anderen toebrengt? Aan u de keuze. U bent in alle gevallen goed verzekerd. U kiest zelf welke aanvullende dekkingen u wel en niet wilt meeverzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw trailer of een specifiek vaargebied. Vervolgens kunt u direct de verzekering in een paar minuten online afsluiten.

Surfen

Winkels gespecialiseerd op het gebied van surfen zoals surfkleding, surfboards etc.
 • Intersurf - sneek Intersurf in Sneek is de winkel voor de gepassioneerde watersporter en kledingliefhebber. Wij zijn in de jaren ’80 gestart als windsurfwinkel en die sport is sindsdien onlosmakelijk verbonden aan ons naam en logo. In de loop der jaren is onze winkel gegroeid tot 750m2 en heeft diverse aanpassingen ondergaan op basis van de ontwikkelingen in de funsportmarkt zoals SUP, wake-, snow- en longboarden. Naast deze funsporten is Intersurf uitgegroeid tot de toonaangevende regionale winkel voor de sportieve zeilers met technische zeilkleding. En om het geheel compleet te maken heeft Intersurf een uitgebreid assortiment modieuze kleding voor dames, heren en kinderen.
 • Surfschool paradiso - Lelystad Surfschool Paradiso ligt aan het voor watersporters zeer geschikte Bovenwater in Lelystad. ‘t Bovenwater is circa 125 hectare groot, is uitermate geschikt voor de beginnende en ervaren windsurfer en ligt op steenworp afstand van stadsbos het Hollandse Hout en Camping ’t Oppertje is op loopafstand te bezoeken
 • Windsurfvereniging - Leidschendam Je vind ons aan het surfstrand van recreatiegebied Vlietland langs A4 tussen Leidschendam, Voorschoten en Leiden in. De surfclub is een onderdeel van de Watersportvereniging Leidschendam e.o. opgericht in 1978.
 • Van den berg - Surf en snow - Zandvoort Op de dag dat Stephan van den Berg 18 jaar wordt, openen zijn broers Ron en Marco, onder de naam “Stephan’s Surfshop”, een surfwinkel. Het jaar is 1980, het jaar waarin Stephan de wereldtitel windsurfen bemachtigd. Ondanks dat de winkel in 1980 voor het eerst geopend is begon de verkoop van watersport gerelateerde producten al een jaar eerder, in 1979. De moeder van de Van den Berg broers verkoopt in deze periode al neopreen zeilpakken vanuit haar voortuin en zorgt hiermee voor het eerste groepje vaste klanten.
 • Herman Lieven - duikschool In 2005 kregen wij een tip van Helly Hansen om met SUP te beginnen, dit zou dé nieuwe watersport trend worden. Helaas vanwege ruimte gebrek en het daarbij horende logistiek probleem is het idee in de ijskast gezet. Toen in 2014 duidelijk was dat wij naar een gigantisch pand op de Rietveldenweg gingen verhuizen was het tijd om SUP te introduceren aan onze klanten. In 2015 gingen de eerste SUP’s over de toonbank en inmiddels hebben we ruim 250 workshops gegeven!

Rubberboten

Bedrijven en winkels gespecialiseerd in rubberboten

Almere

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in almere gerangschikt op een rij

Boottrailers

Een overzicht van bedrijven gespecialiseerd in boottrailers

Groningen

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in groningen gerangschikt op een rij
 • Zeilles - groningen Mijn naam is Bastiaan Middel en zeilen is mijn passie. Ik heb jaren les gegeven op zeilscholen in Groningen en Friesland. Vervolgens ben ik op kajuit jachten gaan les geven in Griekenland, Italië en het IJsselmeer.Sinds 2011 ben ik voor mijzelf begonnen met Zeilles Groningen op het Paterswoldsemeer
 • Oosterhavensport - Groningen Oosterhaven in Groningen, heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van watersport, schaatssport en skeelersport. Voor zowel uw zeilboot als motorboot kunt u bij ons terecht. Sinds de opening van de winkel is onze Schaatsafdeling altijd vooruitstrevend geweest. Wij leveren de beste merken voor u als recreant of wedstrijdrijder. Ook sponsort Oosterhaven al bijna 10 jaar Skeelerteams. U kunt altijd bij ons terecht voor het nieuwste materiaal en het beste advies. Kortom Oosterhaven is uw water en schaatssportspecialist in de stad Groningen.
 • Van dijk watersport - Groningen Het plezier die u aan uw boot beleefd is onze nummer één prioriteit. Wij vinden het erg belangrijk dat u met een glimlach het water opgaat. Het hele jaar door hebben wij onze showroom vol staan met plezier voor de watersporter. Hierbij kunt u denken aan nieuwe én gebruikte buitenboordmotoren, sloepen, consoleboten, rubberboten en boottrailers. Naast de verkoop van watersportproducten, bent u bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud en reparatie aan uw boot en motor.
 • A28 watersport - Haren A28 watersport in haren gespecialiseerd in sloepen, sportboten en meer.
 • Bootcentrum - maritiem - kleding In het Bootcentrum vindt u producten die passen bij een maritieme levensstijl. Hoewel we zijn gespecialiseerd in klassiek sportieve kleding met een maritiem karakter, bootschoenen/laarzen en zeilkleding, staan we in de omgeving nog steeds bekend om onze nautische cadeau artikelen en het ruime assortiment olielampen en toebehoren.
 • Watersport 4 all - Groningen 125 Jaar specialistische ervaring in hun al vele jaren landelijk zeer bekende bedrijf stond aan de basis van Watersport4all. Er is veel ervaring opgedaan in de ruim 125 jaar dat de Fam. Muntinga hun voormalige bedrijf te Groningen tot grote bloei bracht. Recent is door de Fam. Muntinga met Handelsonderneming Watersport4all een specialistische weg ingeslagen. Een moderne webshop werd ontwikkeld. Hierin vindt u veel productgroepen terug waarmee in het voormalige bedrijf grote ervaring is opgedaan.
 • Watersport 4 all - Eemsmond In onze zaak vind u een ruim assortiment voor de beginnende- en ervaren watersporter. Wij verkopen verschillende type boten, motoren, boottrailers en alle overige accessoires die uw plezier op het water kunnen vergroten. Bij ons kunt u met al uw onderhoud en reparatie terecht. Ook voor problemen en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de winterperiode is het mogelijk om uw boot bij ons te stallen en eventuele onderhouds- werkzwaamheden te laten verichten.
 • Allround watersport - Kropswolde Allround Watersport is dé watersport speciaalzaak van Groningen en is gelegen aan het Zuidlaardermeer. Allround Watersport is opgericht in 1975. Momenteel staat de 2e generatie van de familie Stalman aan het roer. Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet. Dat is waar Allround Watersport voor staat!
 • watersport huningas - Midwolda Huninga watersport in midwolda, bootverhuur, jachthaven en zeilschool
 • Partnerschip jachtservice - Delfzijl Partnerschip jachtservice
 • Watersport centre - eijkelhof - Olst Watersportcentre Eijkelhof is opgericht door Gerard Eijkelhof en bestaat uit twee locaties: Watersportcentre Veendam en Watersportcentre Eijkelhof in Olst. In Veendam kunt u terecht voor watersport aan de kabelbaan en in Olst kunt u verschillende watersporten achter de boot uitoefenen.
 • Reva watersport - Wildervank Welkom op de website van Reva watersport! Wij helpen u graag! -Verkoop van nieuw en gebruikte boten en buitenboord motoren. -Onderhoud en reparatie van uw boot/buitenboord motor. -Professioneel reinigen van uw boot dekzeil. -Professioneel reinigen van het onderwaterschip van uw boot. -Leveren en monteren van fishfinders, biminitops, (waterdichte) radio’s en speakers, en ga zo maar door!
 • Watersportbedrijf vertrouwen - Wildervank Is begonnen in Muntendam en is nu meer dan 20 jaar gevestigd in Wildervank. Inmiddels zijn wij gegroeid en zijn wij in het voorjaar van 2015 naar de Bareveldkade 16-23, ook in Wildervank, verhuist. Op deze nieuwe plek kunnen wij nu alles op een locatie bieden. In al deze jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de complete watersport. Men kan watersport in boven- en onderwater verdelen. Onder bovenwatersport valt de verkoop van boten, nieuw en gebruikt en uiteraard de bijbehorende motoren en accessoires. Ook vallen hieronder kano’s, surfplanken en toebehoren. Onze specialiteit ligt in een grote collectie sloepen. Uiteraard worden onderhoud en service in eigen beheer gedaan en kan men ook terecht voort advies en aankoop van onderhoudsartikelen, smeermiddelen en zelfs een winterstalling. Een compleet pakket dus voor bovenwatersport.

Friesland

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in friesland gerangschikt op een rij
 • Wagenaar watersport - Leeuwarden Ruim honderd jaar watersportervaring. Dat schept een band. Van veel klanten mogen we de tweede of derde generatie in onze winkel verwelkomen. Juist dat is de kracht van Wagenaar Watersport. Zowel in ons historische pand in Leeuwarden, als in onze webshop wordt u altijd door een van ons persoonlijk geholpen. Direct contact en eerlijk advies. Dáár staan we voor. Of u nu een zeiljas of een dekoog zoekt, een anker of een zwemvest; wij zorgen dat u veilig het water op gaat.
 • Hemrik marine - Leeuwarden Wij bieden u de mogelijkheid uw boot in onze verkoophaven of hal te tonen. Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven. Het watersportcomplex Hemrik Marine is mede door de centrale ligging aan de Tijnje te Leeuwarden de ideale aan- en verkoopplaats voor nieuwe en gebruikte boten of jachten. Hemrik Marine neemt graag uw werf-gebouwde boot in bemiddeling. Er wordt daarbij ook gekeken naar de beste verkooplocatie: buitenhaven, schiphuis, op de wal of in (verwarmde) verkoopruimte.
 • Westers nautic - Sneek Voor een breed aanbod, scherpe prijzen en deskundig advies; Van deckware tot zeilkleding en van techniek tot navigatie, u vindt het in onze gezellige winkel. Met ligplaats voor de deur aan de bothniakade en uiteraard kunt u ook afmeren in onze webshop. Het team van Westers Nautic staat voor u klaar.
 • De jong watersport - Heeg Noem de naam Heeg (Heech op z’n Fries) en u denkt negen van de tien keer aan watersport! Logisch dus dat een in watersportartikelen gespecialiseerde winkel hier te vinden is. De naam De Jong is al sinds eind jaren zestig een regionaal begrip op dit gebied. Ruim 600 m2 staat tot uw beschikking om onze collectie watersport- en kampeerartikelen te bekijken. Wij hebben dit op een overzichtelijke wijze voor u gepresenteerd zodat u direct vindt wat u zoekt! Ons assortiment is erg breed samengesteld zodat iedere kampeerder of watersporter er kan vinden wat hij nodig heeft, of u nu komt om een schroefje, een hengel of een compleet en functioneel zeilpak! Daarbij staan wij altijd voor u klaar om u een goed advies te geven bij uw aankoop.
 • Watersportwinkel het anker - Harlingen Mode en watersport gaan hand in hand bij Watersportwinkel Het Anker. Wij kunnen u aankleden met leuke items. Ook de watersporter kan bij ons terecht. Wij voorzien in kwalitatief goede zeilpakken van Musto, Imhoff. Maar ook de benodigdheden voor uw sloep of zeiljacht. Ook voor de aankleding van uw boot kunt u bij ons terecht wij geven u een persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Steemar - Harlingen - Scheepvaart Steemar biedt u een zeer ruim assortiment maritieme artikelen voor de scheepvaart, offshore, binnenvaart en watersport. Een aanbod voor zowel de beroepsvaart als de pleziervaart. Van touw tot anker en van batterijen tot heavyduty accu’s. Door een scherp inkoopbeleid, een ruime kennis van producten en een uitstekende service biedt Steemar u de voordelen waar u naar op zoek bent. Kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. U bent van harte welkom in onze winkel te Harlingen of op onze webshops Marinediscounter.
 • Scheepswinkel van meer - Harlingen Scheepswinkel van Meer. Alles voor klassieke zeilschepen. Leverancier o.a. van Toplicht en FSE spunflex.
 • Debo watersport - Dronrijp Debo watersport in dronrijp
 • Watersportwinkel de liefde - Akkrum Watersportwinkel De Liefde beschikt over een zeer ruim assortiment watersport- artikelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere RVS bevestigingsmaterialen, Touwwerk, Jachtlakken, Antifouling en Technische scheepsbenodigheden. Daarnaast kunt u ook voor het interieur van uw schip ons terecht. Een impressie van de winkel vindt u onder het menu WINKEL.
 • Pietsers watersport - Heerenveen Pieters watersport houdt zich bezig met het in - en verkopen van gebruikte watersport artikelen, zoals buitenboordmotoren en rubberboten, in onze aanbod pagina vind u het complete overzicht van wat er momenteel bij ons te koop is.
 • Aspius hengelsport - Drachten Naast onze activiteiten als winkel in watersport en hengelsport artikelen,reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan buitenboordmotoren, hebben we onze activiteiten uitgebreid met het verhuren van luxe motorboten - Jeannet M (14.00 meter) en de Spirit (13.00 meter). U heeft geen vaarbewijs nodig!. De winkel aan De Steven 10 te Drachten in Friesland die een ruim aanbod heeft met scherpe prijzen en hoge kortingen voor de hengelsport en watersport. Op de begane grond bevinden zich de watersport artikelen zoals: buitenboordmotoren, rubberboten van Allpa, scm gekeurde sloten van Powerlock, Jabsco toiletten, ANWB waterkaarten, electromotoren, accu, accu-laders, bootelectra, verlichting, schoonmaakmiddelen, fishfinders, complete verfafdeling en een wand met het hele assortiment van Boatvision met o.a.: RVS schroeven, bouten, lampen, waterpompen, navigatieverlichting,zeilblokken, RVS hang en sluitwerk etc.
 • Zeilmakerij niek goes - Sneek Zeilmakerij en Tuigerij Niek Goes is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van alle soorten boottenten, jachtzeilen en tuigages. U kunt bij ons terecht voor alle zeilen van alle type boten (grootzeilen, fokken, halfwinders, gennakes, genua's, spinnakers), voor alle boottenten (dektenten, zeilhuiken, sprayhoods, rolfokhoezen) en voor tuigage, masten, gieken, spibomen, dekbeslag, saildesign, dekdesign, rolreven, cabrioletkappen, buiskappen en beslag. Ook repareren wij alle zeilen en tenten.

Overijssel

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in overijssel gerangschikt op een rij
 • Zapcat - zwolle Een Zapcat is een rubberen catamaran met buitenboordmotor. Onze Zapcat is uitgerust met een 50 pk Yamaha buitenboordmotor. Deze buitenboordmotor is voorzien van een speciale RVS schroef, waarmee een hogere eindsnelheid gehaald kan worden dan met de standaard aluminium schroef.
 • Huisman - zwolle - watersport Een vertrouwd adres in Zwolle met grote vakkennis voor al uw watersportartikelen, scheepvaartbenodigdheden, aannemersmateriaal, olie & gas. Naast een winkel aan de wal hebben we een bunkerstation voor de pleziervaart en een bunkerboot die de binnenvaartschipper kan bedienen in de wateren/havens rondom Zwolle.
 • De goede watersport - Belt De Goede Watersport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en reparatie van sloepen en buitenboordmotoren. Zowel bij de boten als de motoren richten wij ons op diverse merken. Onder andere dealer van: Yamaha, Buster, Maril boats, Kruger en Admiral!
 • Schipperswinkel - watersport - Rijssen Voor watersport artikelen, petromax lampen, olielampen, watersport boeken, bootonderdelen, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer ga je naar de watersportwinkel schipperswinkel
 • Bomert watersport - Giethoorn Met de zeer populaire merken Bayliner en Chaparral bieden wij een breed assortiment voor zowel verwende als prijs-kritische watersporters. Sportcruisers voor een weekend of vakantie of sportboten voor een sportieve dag op het water, bij Bomert bent u al meer dan 50 jaar aan het goede adres voor een nieuwe (of gebruikte) boot. Ook Quicksilver consoleboten, Zodiac, Grand & Brig rubberboten en ribs hebben we op voorraad in onze grote showroom.
 • Red stallion watersport - Almelo Red stallion watersports is de aanbieder van Flyboarden en Hoverboarden in Twente en is gevestigd op Recreatiepark Het Lageveld in Wierden. Flyboarden of hoverboarden, ideaal voor een familiedag, vrijgezellendag of bedrijfsuitje! Op zoek naar een gezellig en actief uitje? Alleen of samen met vrienden, vriendinnen, collega’s of familie? Of ben je op zoek naar een origineel verjaardagcadeau? Dan ben je bij Red Stallion Watersports op het juiste adres! Overwin je angsten, bedwing je zenuwen en ervaar de kick van het flyboarden! Ervaar de kracht van het water en voel hoe het is om boven het water te zweven! Op het flyboard worden kinderen volwassen en volwassenen weer even kind! Maak je hoofd leeg en geniet!
 • Deventer kanovereniging - Deventer Ben je graag buiten én op het water? Hou je van vrijheid, sportiviteit én gezelligheid? Dan is kanovaren iets voor jou! Leren kanovaren Redenen genoeg om gewoon eens een proeftochtje in een kano of kajak te maken! Leren kanovaren kan tijdens de training of tijdens een cursus “basisvaardigheden kanoën”. bijvoorbeeld. Heb je geen eigen kano? Geen probleem, je kunt gebruik maken van een verenigingskano. Wat is er te doen bij DKV? Elke woensdagavond is clubavond, op andere avonden wordt er onder leiding getraind.
 • Enschedese watersport vereniging Kom je ook? Komend seizoen organiseren we weer een gezellige kennismakingsmiddag/ avond voor iedereen die belangstelling heeft voor en nieuwsgierig is naar zeilen en watersport in het algemeen. Er wordt gevaren met motorboten, open zeilboten en modelboten en ook een tochtje met een kajuitzeiljacht behoort tot de mogelijkheden. Gezelligheid staat voorop! Vóór de zomer leren zeilen? Volgend voorjaar van eind april tot juli geven we zeilcursussen voor jongeren en volwassenen. Onder deskundige begeleiding van ervaren schippers leer je de kneepjes van het zeilen!
 • Neptunamor - Enschede Neptunamor, dan moet je denken aan opleidingen voor de watersport. Neptunamor symboliseert “liefde voor water”, waarbij goed zeemanschap centraal staat.
 • Aquashop - kampen Aquashop kamen webwinkel op het gebied van alles wat met watersport te maken heeft.
 • Beens bootmotoren - Kampen Beens motoren in kampen, speciaalzaak in gebruikte motoren en nieuwe bootmotoren. Ook diverse bootaccesoires , smeermiddelen etc.
 • Shredboards ShredBoards is ontstaan uit passie. Passie voor watersport en andere boardsporten. In 2017 heeft Shredboards een showroom geopend waar de producten bekeken en gepast kunnen worden. Ook worden er in 2017 testdagen georganiseerd op verschillende kabelbanen in Nederland.

Utrecht

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in utrecht gerangschikt op een rij
 • Kroese watersport - Vinkeveen Al meer dan 40 jaar is Kroese Watersport een toonaangevend bedrijf op het gebied van accessoires voor motorboten en zeiljachten. Wij zijn u van dienst met een uitgebreid assortiment en een flinke voorraad. Mochten we een bepaald artikel niet in voorraad hebben, dan doen we ons best om het u zo snel mogelijk te leveren.
 • Down under - Nieuwegein Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub; Down Under is the place to be! Down Under is tevens een inspirerende vergaderlocatie en perfect voor een actief bedrijfsuitje. Bekijk hier onze nieuwe brochure.
 • Watersportwinkel de ster - utrecht Onze watersportwinkel ligt vol met artikelen voor uw boot, zwemvesten, hoorns, luiwagens, stootwielen, landvasten, touwen, vlaggen, etcetera en mocht er iets zijn wat wij niet hebben, dan kunnen wij het bestellen en hebben we het meestal de volgende dag in huis. Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt.
 • Boei 26 watersport - Utrecht BOEI26 is een winkel , sloepverhuur, tankstation, winterstalling voor boten. BOEI26 kan ook boten takelen tot 4 Ton en heeft een gecertificeerde afspuitplek.
 • Vreeken - watersportwinkel - Loosdrecht Gill zonnebril badmat boot servies bootkussen bootkussen anker bootschoen chic bootkussen chic sierkussen drijvende zonnebril dubarry bootschoen freestyle kussen funtube gill zeilkleding jobe jobe banden jobe tubes klassiek bootkussen klassiek sierkussen kunststof bord kunststof glas kunststof schaal kunststof servies kussensloop nautisch marine business sea melamine bord melamine glas melamine schaal melamine servies musto musto zeilbroek musto zeilkleding opblaasband servies sea sierkussen towable tubes watersport zonnebril zeiljack zeilkleding zeilkleding gill

Rotterdam

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in rotterdam gerangschikt op een rij
 • Kok watersport - Rotterdam Onze watersportwinkel is gevestigd in Rotterdam en is een paradijs voor iedere watersporter. In onze Megastore vind je alles: van verfsystemen, ankers, reddingsvesten, rubberboten, elektronica tot bootonderdelen. Voor iedere motorboot of zeilboot. Onze winkel heeft een oppervlakte van ruim 1.000m² met een grote afdeling watersport- en casual kleding. Je treft in ons uitgebreide assortiment alleen watersportartikelen van topkwaliteit aan. Voor ieder product hebben we specialisten die je alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld marifoons, bootverwarming, MFD's met fishfinder, accu's, AIS systemen of antifouling.

Jetski's-waterscooters

Een overzicht van bedrijven en winkels op het gebied van jetski's en waterscooters
 • Fun fantasy - Jetski verhuur - Scheveningen Uniek in Nederland, zonder vaarbewijs ! Ervaar de 130 PK Adrenaline rush met een Seadoo Waterscooter op de Noordzee. Met een RIB Powerboat varen over de Noordzee. Met 2x 300 PK Volgas overzee met onze Dynamite, ervaar de adrenaline Rush nu ! Ervaar het Superman gevoel in de haven van Scheveningen. Wij geven lessen voor jong en oud on te kunnen Flyboarden, vliegen als Superman. Scheur met max 8 personen op een banaan over zee. We varen uit vanuit de haven met de Powerboat naar zee om vervolgens VOLGAS op de banaan langs de kust te scheuren.

Drenthe

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in drenthe gerangschikt op een rij
 • Watersport emmen - Klazienaveen Watersport Emmen verkoopt en verhuurt sloepen. Ook is Watersport Emmen de leverancier voor onderdelen en we doen al het onderhoud aan jouw boot.
 • Jan watersport - Hoogeveen Hieronder treft u een compleet overzicht van alle boten die wij op dit moment aanbieden. Interesse in één van deze boten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging bij ons op locatie.
 • Boatland - watersport - Meppel Boatland is een full service watersportbedrijf gespecialiseerd in snelvarende sport boten, cruisers, buitenboordmotoren, boottrailers en alle bijbehorende bootonderdelen en boot accessoires. Wij zijn het complete adres voor u en uw boot, van de boot zelf tot het kleinste onderdeel. Onze ervaring betaalt zich terug in uw zorgeloze vaarplezier.
 • Wierda watersport - Hoogezand Verkoop van gebruikte en nieuwe buitenboordmotors en boten Reparatie en onderhoud van alle merken Verkoop nieuwe en gebruikte onderdelen Uw boot kan binnen gestald worden voor reparatie, onderhoud of montage buitenboordmotor Wij hebben een grote testbak voor buitenboordmotors Tevens is winterstalling mogelijk
 • Spang watersport - Hoogeveen Ons bedrijf richt zich op de verkoop van overjarige en jonge gebruikte boten. Al onze boten verkeren in een goede, nette staat tot nieuwstaat! Doordat wij onze bedrijfsvoering eenvoudig houden en de kosten laag, kunnen wij onze boten tegen scherpe concurrerende prijzen aanbieden.
 • Watersport vereniging ommen - Ommen Vol trots kunnen we hier het bericht plaatsen dat de haven van Watersportvereniging "de Vechtstreek" geheel is vernieuwd. Zodat u per april 2015 uw koers kunt verleggen richting de Vecht met als eindbestemming de fraai aangelegde havenkom in Ommen. De maand maart stond in het teken van afwerken kleine zaken zoals gratis WiFi aanleg in de hele haven, walstroom aansluitingen en electronische slagboom. Maar als u ons komt bezoeken is alles gereed!

Tilburg

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in tilburg gerangschikt op een rij

Kano's en kajaks

Een overzicht van bedrijven gespecialiseerd in kano's en kajaks

Flevoland

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in flevoland gerangschikt op een rij
 • Watersport center Eemhof - Zeewolde Na een middag loungen en relaxen bij Eemhof Watersport & Beachclub, is watersport een perfecte manier om er even tussenuit te gaan. Er zijn ontelbare mogelijkheden, leuk voor jong en oud! Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. Ons watersportcenter met zeil- surf en wakeboardschool, geeft verschillende watersportlessen, waaronder wakeboardles, zeilles en windsurfles. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kano, Valk, windsurfbenodigdheden of een sloep te huren. Door de mooie omgeving op en rond het Eemmeer, is vooral het huren van een sloep een echte aanrader!
 • Lankhorst taselaar - Lelystad Lankhorst Taselaar is de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen met filialen in Sneek, Lelystad en Rheine (Dtsl) Lankhorst Taselaar BV levert als groothandel meer dan 10.000 verschillende producten aan watersportwinkels in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje en Denemarken. Alle goederen worden op voorraad gehouden in, en verstuurd vanuit, het centrale magazijn in Lelystad. Onze producten zijn in alle watersportwinkels en overige watersport gerelateerde bedrijven te vinden.
 • Watersport vereniging - Lelystad Onder ‘activiteiten’ vindt u alle actuele evenementen. De hijsdagen zijn weer begonnen! Ga hier direct naar de hijslijst. Elke week, op donderdag of vrijdag wordt er een update geplaatst met de laatste wijzigingen. U kunt zich nu ook inschrijven voor de Waddentocht!! Kijk hier voor meer informatie
 • Flevomarina - Lelystad Flevo Marina dé complete thuishaven aan het IJsselmeer. Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.
 • Tagrijn - Emma watersport winkel Laat je goed en eerlijk adviseren door experts met echte ervaring. Dan blijft je boot in topconditie en kan jij maximaal genieten van jouw hobby! Onze watersportwinkel vind je aan de kade in Jachthaven Lelystad Haven. Met auto en boot bereikbaar dus.
 • Brouwer watersport - Almere haven Brouwer Watersport het betaalbare adres voor uw rubber boot en buitenboordmotor. Door groot in te kopen kunnen wij u de beste prijs bieden voor elk merk rubberboot of buitenboord motor. Er zijn altijd 150 rubber boten en buitenboord motoren op voorraad. Vaak kunt u de rubberboot met motor van uw keuze direct meenemen en meteen gaan genieten van uw rubberboot met buitenboordmotor. Wij verkopen rubberboten van Zodiac, Quicksilver en Honwave. Kijk ook eens bij de rubberboot set aanbiedingen. Ook voor uw Yamaha buitenboordmotor, Mercury Tohatsu buitenboordmotor, Suzuki buitenboordmotor , Honda buitenboordmotor en Evinrude buitenboordmotor kunt u bij ons terecht. Wilt u een Yamaha buitenboordmotor kopen of een Zodiac rubberboot kopen welke niet op de site staat? Laat ons aub dan weten wat u zoekt!!! Bent u op zoekt naar een tweedehands buitenboordmotor? Ons aanbod van tweedehands buitenboordmotoren is met 150 stuks vaak jong gebruikte buitenboord motoren zeker de moeite waard. Wij zijn een onafhankelijk watersport bedrijf niet behorende tot enig dealer netwerk.
 • Watersport winkel online - Lelystad Mocht u naar aanleiding van onze presentatie eens rustig met een van onze adviseurs een en ander willen bespreken, dan nodigen wij u graag uit onze showroom in Lelystad te bezoeken. Hierin zijn de meeste producten uit ons programma ten behoeve van de watersport, campers en caravans tentoongesteld. Met name toiletsystemen, vuilwatertanks en toebehoren, ovens en kooktoestellen, koelkasten en halogeen- en TL-verlichting in 12 en 24 Volt.
 • Watersportvereniging - Lelystad haven De watersportvereniging Lelystadhaven is in 1993 opgericht als een vereniging van een aantal ligplaatshouders in de Jachthaven van Lelystad Haven. In aanvang waren vrijwel alle leden toerzeilers, maar sinds 2002 hebben we een zeer actief wedstrijdcircuit. De vereniging organiseert dan ook verschillende evenementen zodat er voor ieder wat wils is.
 • De botenboer - Lelystad Bekijk onze rubberboten en maak een keuze uit de BB-Line Sport – Heavy Duty of quicksilver Mercury series. Leverbaar van 3 tot 7 persoons en in 3 verschillen kleur en designs. De BB-Line is geen “standaard” rubberboot en heeft op vele fronten aanpassingen zoals gebruik van kwalitatieve betere materialen en diverse standaard aanpassingen wat bij de meeste rubberboot merken niet standaard geleverd wordt.
 • Zeilmakerij lampe - Emmeloord Zeilmakerij Lampe maakt al 20 jaar zeilen voor een breed scala aan klanten. De zeilmakerij staat al die jaren bekend om zijn klantvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit van afwerking. Wat u ook wilt afdekken, beschermen of laten repareren, wij zijn ervan verzekerd dat we het kunnen maken.
 • Kramer watersport - Ens Kramer heeft zijn naam groot gemaakt in de watersport met het bouwen van Vechtkruisers. Als sinds kleins af aan werd het watersportvak Maarten Kramer met de paplepel ingegoten. Opgegroeid op de werf van zijn opa was het dan ook geen lastige keuze om zijn beroep te kiezen.

Roeiboten

Een overzicht van bedrijven gespecialiseerd in roeiboten

Motorboten

Een overzicht van bedrijven op het gebied van motorboten in nederland

Zuid-holland

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in zuid-holland gerangschikt op een rij
 • Vrolijk watersport - watersportwinkel - Wij zijn dé watersportwinkel van Scheveningen, gelegen aan het havengebied waar u gratis kunt parkeren voor de deur. Onze ruim opgezette winkel heeft een compleet assortiment voor zeil- en motorboten. Ook voor uw persoonlijke uitrusting is er veel keus. Merken als Musto, Helly Hansen, Imhoff, Secumar, Spinlock, Dubarry, Sebago en Gaastra zijn het hele jaar op voorraad.
 • Maritiem watersport - Den haag n 1996 is onze watersportwinkel ontstaan. Op de Visafslagweg was een hal ingericht voor de beroepsvisserij en voor watersportproducten. Als totaalleverancier voor de offshore en de beroepsvisserij kwamen veel watersporters naar MARITIEM voor onze beroepsexpertise en de hoogwaardige kwalitatieve producten.
 • Vesters watersport - Scheveningen Vesters Watersport, opgericht in 1988, is de specialist voor verkoop en onderhoud van RIB's (rigid inflatable boats),( rubber)motorboten, jetski's, buitenboordmotoren, weg-en strandtrailers, diverse technische nautische apparatuur en overige watersportartikelen.
 • Watersport scheveningen Onze activiteiten zijn erg leuk te combineren voor groepen, wij maken uw Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of Teambuilding een geslaagde in combinatie met Sealife Scheveningen.
 • Tijssen watersport - Leiderdorp Tijssen watersport in leiderdorp
 • James watersport - Rotterdam James watersport - Rotterdam
 • Kewi boten rotterdam Kewi.nl de specialist voor uw rubberboot en buitenboordmotor, elektrische buitenboordmotor, fluistermotor, Ribs en boottrailers. Ook voor uw buitenboordmotortas, boothoezen en boot afdekzeilen. Kewi is een erkend Suzuki dealer
 • Van rij watersport - Rotterdam Van Rij Watersport heeft een ruim aanbod aan producten op watersportgebied. Al onze producten zijn verkrijgbaar tegen een zeer voordelige prijs en worden indien op voorraad binnen 24 uur verzonden. U heeft ook de mogelijkheid uw bestelde producten bij ons af te komen halen.
 • Van zelst watersport - zoetermeer Van Zelst Watersport B.V. is leverancier en dealer van o.a. diverse merken buitenboordmotoren, allerlei soorten en maten boten, op maat gemaakte trailers én de onderdelen die nodig zijn voor reparatie en onderhoud van deze produkten.
 • Nauta maritiem - Zoeterwoude Bij Nauta Maritiem kunt u rekenen op een betrouwbaar advies en deskundige service op het gebied van aankoop, onderhoud en professionele winterstalling van uw boot. Ook kunnen we u van dienst zijn bij de aankoop en onderhoud van Yamaha buitenboordmotoren.
 • Roomburgh boten - Leiden ent u op zoek naar een goede betrouwbare occasion boot , outboardmotor of trailer ?? Dan moet u beslist eens een bezoek brengen aan ons bedrijf , de koffie staat klaar..... Wij bieden u betrouwbare occasions met volledige garantie. In een goed geoutileerde werkplaats met geschoold personeel worden reparaties vakkundig uitgevoerd. klik links in het navigatiemenu voor een occasion product van uw keuze.

Opleidingen

Vaaropleidingen en cursussen
 • Yachtconsult - Roosendaal Steeds meer mensen volgen tegenwoordig een cursus vaarbewijs. Mensen hechten meer belang aan veiligheid in en om het water, ook watersporters van wie de boot geen verplicht vaarbewijs vereist. Dit is een goede ontwikkeling. Het is immers een prettig idee om je veilig te wanen op het water. Ook berokkent niemand graag schade aan zichzelf of een ander die te voorkomen was geweest door bepaalde kennis over schepen en vaargedrag. Watersport doe je immers voor je plezier, en daarbij staan ontspanning en daarmee gepaard gaand veiligheid voorop! Voor iedere watersporter is het nodig om de regels op het water te kennen en de basisprincipes van manoeuvreren, besturingstechnieken en veiligheidsprincipes te weten. Bovendien is voorkomen altijd beter dan genezen!

Noord-holland

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in noord-holland gerangschikt op een rij
 • Dekker watersport - Amsterdam Dekker Watersport is de specialist in watersportartikelen met een zeilmakerij. Onze watersportwinkel is ruim 2500m2 groot en gevestigd aan een winkelboulevard op de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam, 200 meter voorbij Loods 5. De winkel is gemakkelijk bereikbaar op slechts 5 autominuten vanaf de ring A10 Amsterdam. Parkeren is gratis en op eigen terrein.
 • Dekker watersport - Zaandam Dekker Watersport is de specialist in watersportartikelen met een zeilmakerij. Onze watersportwinkel is ruim 2500m2 groot en gevestigd aan een winkelboulevard op de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam, 200 meter voorbij Loods 5. De winkel is gemakkelijk bereikbaar op slechts 5 autominuten vanaf de ring A10 Amsterdam. Parkeren is gratis en op eigen terrein.
 • Observator - Amsterdam L.J. Harri in Amsterdam (sinds 1730) en Observator Watersport zijn dè specialisten in Nederland op het gebied van nautische kaarten, boeken en niet-elektronische navigatie-instrumenten. Naast alle zeekaarten, binnenwaterkaarten en standaard nautische boeken is er een zeer uitgebreide en specialistische internationale bibliotheek die aandachtgebieden beslaat zoals bouw, restauratie en techniek.
 • De leeuw watersport - Amsterdam De Leeuw Watersport is een watersport winkel dat al meer dan een eeuw (sinds 1888) bezig is met alles wat in en rondom Amsterdam vaart en drijft. Wij zijn een watersport winkel die zich richt op de techniek die in de watersport gebruikt wordt. Met de watersport techniek bedoelen wij bv: Uw sloep of boot heeft een inboordmotor of scheepsmotor (Vetus diesel, Sole diesel, Yanmar diesel, Ruggerini diesel etc) om en op die motor zitten onderdelen die vervangen moeten worden of kapot gaan.
 • Veba watersport - Amsterdam Veba Watersport is vanaf 1971 actief in de verkoop en service van Yamaha Outboards en heeft haar activiteiten inmiddels uitgebreid: Winterstalling zowel binnen als buiten Helling mogelijkheden evt. te combineren met service aan uw motor Verkoop van bootaccessoires en onderhoudsproducten Dealer verfproducten Epifanes Bemiddelingen bij Verkoop van boten
 • Peek watersport centrum - Amsterdam Peek Watersport-Centrum is de jachthaven in Amsterdam met alle faciliteiten die u mag verwachten van een moderne jachthaven. U kunt bij ons terecht voor zomerligplaatsen, winterstalling, onderhoud en reparatie van uw boot en/ of motor. Ook zijn wij het service center voor Amsterdam van de Mercury en Mercruiser motoren. Daarnaast hebben wij altijd een actueel aanbod van diverse gebruikte boten. Tot slot leveren wij diverse merken sportboten, sportjachten en sloepen & tenders, waaronder Sealine, Rinker, Maril, Antaris, Oudhuijzer en meer. Tot snel bij Peek Watersport-Centrum in Amsterdam !
 • Rietpol - Eco energie - Spaarndam Scheepswerf de Rietpol is al sinds 1936 gevestigd in het oude dorp Spaarndam. Op de werf kunnen schepen tot 40 ton op de helling, er is een jachthaven met zomer- en winterstalling en een watersportwinkel met zeer ruim assortiment. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw beroeps- of pleziervaartuig. Ook voor levering, inbouw en onderhoud van scheepsmotoren en buitenboordmotoren bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds jaar en dag verkopen wij de scheepsdieselkachel de Heatpol, zowel in de beroeps- als in de pleziervaart heeft deze kachel een erg goede reputatie. De kachel is bedrijfszeker, duurzaam, zuinig (geen electriciteit nodig) en vergt weinig onderhoud. De kachel is leverbaar zowel met- als zonder aansluiting voor CV en alle modellen zijn leverbaar in RVS, koper of messing.
 • Watersport vereniging - zandvoort Plastic soep, niet het menu van een verenigingsavond, maar bittere ernst! Je zult er vast wel eens van gehoord hebben. Grote en kleinere delen plastic vormen in alle oceanen een niet afbreekbare brei ook wel plastic soep genaamd. Al het plastic en ander vuil op het strand zal uiteindelijk in de zee terecht komen waardoor de plastic soep steeds groter wordt!
 • Schroder watersport - Volendam Schröder Watersport is de grootste watersportspeciaalzaak in de regio met een enorm assortiment watersportaccessoires, zeilkleding, casual kleding, rubberboten en verkoop van gasflessen. Voor zowel de pleziervaart als de professionele vaart. Tevens hebben wij een 4-tal sloepen voor de verhuur vanuit de prachtige Marina in Volendam. In het winterseizoen kunt u bij ons terecht voor schaatsen en schaatsen slijpen.
 • Watersport vereniging - Volendam WSV Volendam is een actieve watersport vereniging waar zowel motorboot vaarders als zeilers zich prima thuis voelen. In januari 1973 hebben enkele enthousiaste Volendammers zich ingezet voor de watersport in de gemeente Edam / Volendam en hebben watersport vereniging Volendam opgericht. In 2015 bestaat de vereniging 42 jaar.

Amsterdam

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in amsterdam gerangschikt op een rij

Reclame

Hengelsport

Een overzicht van hengelsport speciaalzaken en winkels. Of bedrijven gespecialiseerd in hengelsport

Gelderland

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in gelderland gerangschikt op een rij
 • Watersport - nijmegen Watersport Nijmegen is in 2011 opgericht door sportverenigingen, die actieve water- en oeversporten in en rond de Spiegelwaal willen bevorderen. Het gaat om sporten zoals roeien en kanoën,triatlon, windsurfen, beachsporten, zeilen en activiteiten van de Nijmeegse Reddingsbrigade. Er valt ook te denken aan skaten, suppen, duiken, zwemmen en schaatsen. Gezamenlijk nu zo'n 1400 actieve sporters met een potentieel van 2500 op termijn.
 • Hans hurenkamp watersport - Apeldoorn Al meer dan 40 jaar zijn wij actief als leverancier van een zeer breed assortiment voor mensen die hun rust en recreatie op het water zoeken. Met name de laatste 10 jaar is het leven van de Nederlander steeds drukker geworden, vandaar dat de behoefte om de vrije tijd zo plezierig mogelijk in te vullen steeds groter wordt... En waar komen veel vermoeide landgenoten tot rust? Juist... op en in het water.
 • Stegeman watersport - Lettele Stegeman Watersport heeft voor kort Hans Hurenkamp watersport te Apeldoorn overgenomen. Een bedrijf dat ruim 40 jaar actief is geweest in de watersport. Na het met pensioen gaan van dhr. Hurenkamp, heeft Stegeman de gehele inventaris overgenomen. Stegeman is officieel dealer van Jobe, Yamaha, Yam en Ribeye. Kortom voor al uw artikelen op gebied van recreatie op het water, kunt u bij Stegeman Watersport terecht. Naast het kunnen leveren van diverse artikelen van o.a. Allpa en Excellent Watersport, kunt u bij Stegeman Watersport ook terecht voor onderhoud van uw buiten- en binnen motoren. Tevens kunnen wij onderhoud en reparatie aan uw boot en trailer verzorgen.
 • De kroon watersport - Deventer De Kroon watersport - De leukste en beste artikelen voor u geselecteerd - watersportwinkel Deventer
 • Watersportcentrum - arnhem Alle teamleden van WatersportCentrum Arnhem zijn watersporters in hart en nieren. Watersporters die van hun passie hun beroep gemaakt.
 • Amrit watersport - Arnhem Amrit Watersport is een onderneming van Mart Verheul en is gespecialiseerd in verwarming, electrische en electronische installaties van energie en navigatie apparatuur. Ik ben al sinds 1995 als zelfstanding ondernemer werkzaam in de watersport en beroepsvaart. Mijn huidige onderneming is gericht op import, retail, advies & support, refit en installatie service. Ik ontwerp alle type electrische installaties voor maritiem, automotive en off-grid.
 • Midland watersports - Veenendaal Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op de snelle watersporter. Wij zijn gespecialiseerd in import, verkoop, verkoopbemiddeling en onderhoud van alle merken in- en outboard sportboten, ski- en wakeboardboten, consoleboten, RIB's en rubberboten
 • Nautic gear - Ede Of u nou op zoek bent naar bootaccessiores, bootonderdelen of andere waterport benodigdheden, bij Nautic Gear bent u verzekend van een snelle verzending van uw waterportartikelen en helpen wij u graag met uw vragen!

Nijmegen

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in nijmegen gerangschikt op een rij

Breda

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in breda gerangschikt op een rij

Speedboten

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in speedboten

Sloepen

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in sloepen

Catamarans

Een overzicht van bedrijven gespecialiseerd in catamarans

Duiksport-Duikpakken

Een overzicht van bedrijven gespecialiseerd in duiksport en duikpakken
 • Dufare - Duik en watersport reparatie - In de 70er jaren van de vorige eeuw waren sportduiken en windsurfen enorm in opkomst. Uiteraard werden ook toen al neopreen pakken gebruikt als isolatie tegen het koude water. Voor reparaties en maatpakken was het atelier van Henk van der Jagt het beste van Nederland. Juist van Henk hebben wij vanaf de basis het vak geleerd. In 2007 ging Henk met pensioen en zijn wij met ons atelier gestart. Nu, bijna een decennium later, hebben wij alle technieken meer dan volledig onder controle. Een uitgebreid naaimachinepark voor alle verschillende soorten naden en een lijmruimte met speciale afzuiging om de waterdichtheid voor zeer lange tijd te garanderen. Wij zijn er trots op om door nationale en internationale duikbedrijven de naam "beste atelier van Nederland" te hebben. Onze bescheidenheid zegt alleen: Wij doen heel erg ons best om het goed te doen!

Limburg

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in limburg gerangschikt op een rij
 • Dolfijn watersport - recreatie - Mook Dolfijn Watersport en Recreatie organiseert onder andere bedrijfsuitjes, sportdagen en introductiedagen. Daarnaast beschikken wij over een terras aan het water waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ons terras is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is geopend van 10.00 – 20.00 uur. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk dan de menukaart.

Noord-brabant

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in Noord-brabant gerangschikt op een rij
 • Van der sanden watersport - Eindhoven Het ligt in onze aard om onze klanten zo veel mogelijk service en flexibiliteit te bieden. Je boot is je hobby en je wilt daar zo veel mogelijk van je spaarzame tijd aan besteden en plezier aan beleven. Flexibel omgaan met openingstijden en het verlenen van service ter plaatse zijn slechts enkele voorbeelden van onze dienstverlening.
 • Watersport center - kerkdriel Ons bedrijf is centraal gelegen in Nederland aan een zijarm van de Maas, waardoor het een eldorado is voor de watersportliefhebbers. Doordat we ons na de laatste sluis van de Maas bevinden is er vrije doorvaart tot aan Zeeland. Bezoek onze showroom in Kerkdriel en aanschouw het ruime boten aanbod. Zowel voor nieuwe als occasion boten bent u bij ons aan het juiste adres!
 • Watersport - den bosch Welkom op de site van Watersport 's-Hertogenbosch. Naast onze bekende winkel hebben wij ook een tuigerij, een werkplaats en een lift. Zo kunnen wij u niet alleen helpen aan de materialen, maar u ook verder helpen met het onderhouden van uw schip.
 • Legerstee watersport - Heusden Gek op watersport? Kom naar Watersportcentrum Legerstee in Heusden! U vindt onze watersportwinkel vlakbij de oude vestingstad Heusden, aan de Maas in Noord-Brabant. In onze winkel hebben wij maar liefst 250 m² aan watersportplezier en meer dan 15.000 artikelen voor motor-, zeil- en sportboten.
 • Skipper watersport - Den bosch atersport ’s-Hertogenbosch bestaat uit een watersportwinkel, een tuigerij en een ruime werkplaats voor onderhoud en reparatie. Wij zijn gelegen aan de Ertveldplas in hartje ’s-Hertogenbosch en zijn per boot vanaf de Maas te bereiken. Wij beschikken over een aanlegkade voor boten tot 25 meter en een botenlift.
 • Jachthaven Turfvaart - Etten leur De Turfvaart is een unieke combinatie van recreatieve activiteiten rondom een jachthaven, zwemplas en speelweide met beachvolleybal veld en basketbal borden. De plas leent zich uitstekend om te zwemmen, je kunt er lekker zonnen en spelen op de ligweide. In de natuurplas kunt u uw scuba-duikervaring weer eens ophalen.
 • Valkenwaardse watersport vereniging - valkenswaard Ben je geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Altijd al iets 'anders' willen doen? De Valkenswaardse Watersport Vereniging beschikt over de kwaliteit en bevoegdheid om alle opleidingen en specialties volgens de normen van I.A.D.S. (International Association of Diving Schools) te verzorgen V.W.V. geeft opleidingen tegen kostprijs omdat er geen commerciële belangen zijn V.W.V. is een actief duikteam waarin je zelf ook je energie kwijt kan Wij nodigen je graag uit om verder te kijken op onze website en te ontdekken of V.W.V. iets voor je te bieden heeft. Op onze website vind je alle informatie over ons en over de duiksport. Onder opleidingen staat informatie over onze opleidingen, brevetten en (zij-)instroom vanuit bijvoorbeeld een PADI-opleiding. Ook vind je hier informatie over de benodigde materialen en de kosten ervan.
 • Lima watersport - Waalwijk Lima Watersport is een allround watersportbedrijf - Wij zijn o.a. dealer van Yamaha, Style, Oudhuijzer, Pega en Bombard
 • Aquasport - Deurne Verkopen kan iedereen, maar… service, zeker naverkoop, daarvoor zijn wij nu een halve eeuw befaamd. Aquasport biedt je met deze site een bondig overzicht van de meeste merken die zij voert. Met afbeelding, tekst en korte beschrijving. winkel sportduikmateriaalSportduikmateriaal is in hoofdzaak zeer technisch. Hierdoor moet de aanschaf, vooral om uw persoonlijke veiligheid te waarborgen steeds gepaard gaan met een uitgebreide uitleg.( ik erger mij ook dood aan de huidige “pseudo” kenners die u steevast verwijzen naar de gebruiksaanwijzing die je ofwel op internet kunt vinden ofwel in een vreemde taal is, zelfs al is dat wettelijk verboden.)
 • Boottrailers - Deurne Freewheel Boattrailers als het om kwaliteit en innovatie gaat!! Al meer dan 30 jaar een puur Hollands product Constructie De uit een stuk gelaste chassis worden volledig in onze eigen constructie afdeling samengesteld en gelast. Hierdoor is Freewheel Boottrailers zéér flexibel en zijn ook afwijkende maten, speciaalbouw en klantspecifieke wensen geen enkel probleem. Assemblage Freewheel boottrailers worden geassembleerd door hooggekwalificeerde medewerkers met een zéér ruime mate van ervaring. Om een lange levensduur en een onbezorgd gebruik voor u te waarborgen worden Freewheel boottrailers enkel uit hoogwaardige componenten opgebouwd, en wordt elke boottrailer alvorens hij de fabriek verlaat onderworpen aan een zéér strenge eindcontrole.
 • De hoge waard - recreatiepark Tussen de karakteristieke vestingstadjes Woudrichem en Heusden, ligt onze gezellige familiecamping aan het water. Een plaats die uitnodigt voor een kort of langer verblijf. Het terrein is ca. 8 ha. groot en ligt aan twee zijden aan het water. Aan de ene kant de Maas, en aan de andere kant ligt een grote recreatieplas van ca 25 ha. Watersporters kunnen hun hart ophalen, terwijl de prachtige omgeving uitnodigt tot het maken van wandelingen, fietstochten en uitstapjes. Het terrein is van oorsprong een uiterwaard. Het is terrein is zodanig opgespoten dat het zelfs bij hoge waterstanden droog blijft.

Eindhoven

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in eindhoven gerangschikt op een rij

Reclame

Den haag

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in den haag gerangschikt op een rij

Zeeland

Een overzicht van winkels gespecialiseerd op het gebied van watersport in zeeland gerangschikt op een rij
 • Jos boone watersport - Middelburg JOS BOONE WATERSPORT is al actief sinds 1975 en heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande watersportwinkel. Onze winkel is gelegen óp het water en heeft ook een diesel- en GTL Fuel-tankstation voor pleziervaartuigen. We hebben een breed assortiment van duizend-en-één artikelen voor de watersporter in huis. Kom langs voor een advies op maat!
 • Waterspot vereniging Arne - Middelburg Op deze site laten we iedereen kennis maken met onze actieve vereniging en geven wij informatie aan onze leden. Daarnaast bieden wij bruikbare (toeristische) informatie voor de passanten van onze havens in Middelburg en Oostwatering.
 • Watersportvereniging Neusen De stad Terneuzen heette in de 12e eeuw Ter Nose en komt in 1325 voor het eerst in de archieven voor. Vanaf Terneuzen liep de zogenaamde Gentse Vaart richting Gent. Met de Pacificatie van Gent kwam de stad in de handen van de Staten. De huidige Terneuzense Markt was de haven. Reeds in 1460 wordt de haven van Terneuzen vermeld. In dit haventje werden goederen overgeslagen om per trekschuit richting Gent te worden vervoerd. Deze Gentse Vaart bleef in gebruik tot 1583, in dat jaar werd deze afgesloten in verband met de aanleg van de vesting Terneuzen.
 • Aricom yachtservice - Terneuzen Aricom yacht services is een z.g. 'Full Service' reparatiewerf met mogelijkheden voor winterstalling zowel binnenstalling (verwarmd) als buitenstalling. De totale oppervlakte van de bedrijfsterreinen is 17.000 m2 de gebouwen waarin onze werkplaatsen, kantoren, tekenkamer, kantine en magazijn zijn ondergebracht hebben een oppervlakte van 1.200 m2 deels verdeeld over 3 verdiepingen. Tevens hebben wij een grote watersportwinkel, met uitgebreid assortiment gericht op onderhoud, reparatie en installaties.
 • Van hulst watersport - Katwijk aan den rijn Van Hulst Watersport is in 2003 gestart met de inbouw van motoren in sloepen en hebben rond de 1000 sloepen voorzien van VETUS motoren. Van een leeg casco tot de totale "turnkey" oplevering installeren wij de motor met de gehele technische installatie. Boegschroeven en schroefassystemen,brandstof en drinkwatersystemen. Voor alles kunt u bij ons terecht. Voor een nieuwe motor in een nieuwe sloep of schip of een nieuwe motor in een bestaande sloep of schip.
 • Duijn stores - katwijk Welkom op de website van L. van Duijn & Zn. Kies een categorie onderaan de website voor meer informatie en een lijst met merken die wij verkopen. Wij verkopen o.a. werkkleding (o.a. Havep of Blaklader), werkschoenen (o.a. Redbrick), watersport artikelen (vlaggen, touwwerk), kampeer artikelen (slaapzakken, luchtbedden), outdoor kleding / schoeisel en nog veel meer...
 • Beekman watersport - Goes Beekman, beekman watersport, beekman boten, watersportcentrum. Beekman bij Beekman Watersport!
 • Hansa watersport - Wilhelminadorp De watersportwinkel bevindt zich bovenin het havengebouw. Naast de wisselende kleding- en schoenencollectie is er in de winkel ook veel ruimte gereserveerd voor accessoires zoals touwwerk, verf- en onderhoudsprodukten, beslag. Maar ook kaarten en luxe artikelen (servies, bestek, klokken, kussens etc.) ontbreken niet.
 • Zuidschor - Wolphaartsdijk Een 800m2 grote stampvolle watersportwinkel met kleding, verkoop en bemiddeling van allerlei schepen en open zeilboten, een jachtservice en niet te vergeten de bouw, en verhuur van sloepen op het mooie Veerse Meer te Zeeland.
 • Hebor watersport - Capelle aan den ijssel Hebor watersport is Nederlands grootste speciaalzaak voor rubberboten en opblaasboten voor de pleziervaart en beroepsvaart. Al 30 jaar specialist op rubberboten, ribs en buitenboordmotoren. U vindt er een showroom met meer dan 30 rubberboten, zowel nieuw als occasion. Tevens zijn onderhoudsproducten en accessoires bij ons te verkrijgen waarvan een groot deel online is te bestellen via onze webshop.